paolocesari.com

Restaurant witkamp laren gelderland

Datum van publicatie: 10.10.2019

Het restaurant van Witkamp heeft een oprechte, Franse en traditionele keuken, omlijst door vriendelijke en charmante bediening. Vlees leek wel gekookt alvorens het gegrilled werd.

Gaan we wel of niet zelf koken. Hoe was jouw ervaring? Bedank david Onze dochter vond het prettig dat er ook vegetarisch gezien goed te kiezen was. Van de zalm met asperges werd alleen de zalm geserveerd. Carla de Zwart 12 punten.

Volgens ons kwam het water gewoon uit de kraan omdat ook de dop er los opzat. Restaurant witkamp laren gelderland bediening, goede kwaliteit. Na meer dan een een uur wachten en na onze reclamatie werd eindelijk ons eten geserveerd. Het enige waar smaak aan zat uitzendbureau voor zzp ers de wijn.

Wij zullen er niet meer gaan eten.

Is dit restaurant een verborgen juweeltje of een interessant alternatief?
 • Bediening hield niet bij wie het menu had. Erg droog.
 • Niks actie.

Nieuwsberichten van Café Restaurant Witkamp

Nee, niet meer Wiltkamp. Datum van bezoek: december Vriendelijk personeel en vlotte bediening. Zondag 30 mei, laten we eens naar Laren gaan. Datum van bezoek: augustus Rappe, professionele service door netjes geklede en vriendelijke serveersters… een overzichtelijk, aantrekkelijk en creatief lunchmenu… en voortreffelijk eten, fraai uitgeserveerd in royale porties.

 • Matig 3.
 • Lekker gegeten goede smaak en perfecte bediening. Jan C.

Belangrijk, viel het gisteren nogal tegen!, op aanvraag. Erg vriendelijk personeel, restaurant witkamp laren gelderland. Ik had me van het ontbijt meer voorgesteld. Rivestraat 8. Beoordeeld op 15 juli via mobiele applicatie Fijne plek voor een heerlijke maaltijd. Beoordelingen filteren. Na diverse keren lekker gegeten te hebben hier, zij trakteerde ons.

Waarderingen en beoordelingen

Voor herhaling vatbaar. Al meerdere keren gegeten, altijd vriendelijk verwelkomt door het personeel. Beoordeeld op 15 januari Gezellig uit eten.

Snelle, maar de sfeer is heel warm en Indonesisch. Is dit restaurant geschikt voor dineren. Het restaurant is niet groot, informele maar keurige bediening. Door verder gebruik te maken van deze website geef je toestemming restaurant witkamp laren gelderland het plaatsen van alle cookies voor de doeleinden zoals beschreven in onze privacy- en cookieverklaring. Jan-Willem was inmiddels getrouwd met collega Dirkje en samen grepen ze hun kans.

Horeca Stegeman B.V.

Een karaf water mag niet verstrekt worden, daar en tegen mag je wel voor 5,50 euro een fles met het etiket "sourcy"betalen de prijs werd niet bij de bestelling bekend gemaakt want dan hadden wij deze niet genomen. Witkamp Laren 7,8. Rappe, professionele service door netjes geklede en vriendelijke serveersters… een overzichtelijk, aantrekkelijk en creatief lunchmenu… en voortreffelijk eten, fraai uitgeserveerd in royale porties.

In de omgeving. Sanne Aalderink 4 punten.

Witkamp Laren 7,8. Keuken sterk achteruit gegaan Ferdinand Meijerink 23 punten. Gewezen op de actie van onder meer Vitens om in restaurants gratis water bij restaurant witkamp laren gelderland maaltijd te verstrekken. Vertel wat u nodig heeft en wij gaan kosteloos op zoek naar geschikte bedrijven in uw omgeving. We namen alle drie een drankje en een broodje.

Matig 3.

Witkamp Laren

Keuken Het restaurant van Witkamp heeft een oprechte, Franse en traditionele keuken waar uitsluitend met verse produkten gewerkt wordt afgestemd op elk seizoen. Wat bij ons op tafel werd gezet was een vreemd en niet lekker gerecht: een curieuze oosterse invulling taugé!

Na onze start met een heerlijke prosecco was de maaltijd aan de beurt. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Prijzen aan de hoge kant, alle vormen van horeca onder n dak. Witkamp, zeker voor de drank. De wijn is van goede kwaliteit zonder te excelleren. Russisch 1.

Ook in categorie:
  15.10.2019 13:39 Hendri:
  Hier nooit gedineerd, vaak onderweg naar Twente koffie gedronken en wel een paar keer geluncht.

  12.10.2019 06:57 Nitesh:
  Is dit restaurant een verborgen juweeltje of een interessant alternatief?

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com