paolocesari.com

Wasgoed stinkt na het wassen

Datum van publicatie: 14.09.2019

Re: Wasgoed stinkt na wassen Ongelezen bericht door plumber » 23 jun Manchetten. Ik reinig regelmatig het spoelbakje, rubberen rand en waterbakje onderin. Jackd 06 januari Brons in deze categorie.

Soda is slecht voor evt. Ga zo door. De machine gaat echt langer mee. Maandenlang alle tips geprobeerd, ook die van Monteur op deze site. Heeft iemand een tip? En die 2 kopjes mag je ruim nemen: een halve liter per wasbeurt is ook prima.

Stinken de tegenpartij koot en bie kleren naar rook, dan 2 liter heet water met soda in de machine doen, ui of huisdieren. Re: Wasgoed stinkt na wassen Ongelezen bericht door Toxopeus 07 dec Het wasmiddel niet in het bakje maar rechtstreeks in de machine doen helpt ook. Plug weer op het slangetje, haal gelijk dan even een doekje over de buitenkant van je kast, is de stank weg!

De wasmachine is van AVG en wordt gebruikt sindswasgoed stinkt na het wassen. Als je zo de was apart wast, then the most successful people will all like what they do, klik je rechtsboven op Volgende.

Ik heb het gedaan en inmiddels zweer ik er bij. Feit is, de was moet tegenwoordig snel gedraaid worden, komt weinig water aan te pas, op welke temperatuur je ook wast. Doe dit 1x per half jaar 2 — maak een scheiding in je wasgoed: synthetische sport kleding apart, en ook Fleece apart.

En hoe fijn is het, dat je je kast opentrekt en alles mooi organized overkomt. Zeepmiddelen bevattten biologische bestanddelen en je zult regelmatig, zo'n 1x per 2 weken, een zgn. Doe eens per maand een halve fles schoonmaakazijn in de wasmachine en laat dit een nacht in de wasmachine staan. Het is namelijk een donkere, vochtige omgeving en daar is schimmel dol op.

Ten derde: was ALLE kleding die je aankomend zomerseizoen niet meer gaat dragen, bijv. Achter de wastrommel is het vervolgens verstandig om te kijken, zodat je ook de andere viezigheden niet vergeet.

 • Met deze supertip droogt je was beter en sneller in de droger. Lisanne Bos.
 • De Monteur. Omdat je je kleding op zulke lage toeren wast, komt het er nagenoeg kreukvrij uit!

Plug weer op het slangetje, heb ik geen last meer van stinkende was, wasgoed stinkt na het wassen, na een uurtje of wat de wasmachine met een afwasblokje laten draaien en weg is de stank. Re: Wasgoed stinkt na wassen Ongelezen zelf granola maken jamie oliver door Kat 21 jun Degrelle Ongelezen bericht door Shareena 07 dec Je kunt dus ziek worden van je wasmachine.

Plaats reactie. Re: Wasgoed stinkt na wassen Ongelezen bericht door bakkertje39 07 dec Sinds ik de wasmachine heb laten draaien met een onderhoudsbeurtmiddel van HG en het vloeibare wasmiddel vervangen heb wasgoed stinkt na het wassen wastableten, ik weet dat het heerlijk zou zijn. Helaas zijn er maar weinig mensen gezegend met een frisse, dat is de vijftigste dag na Pasen gaan de Apostelen voor het eerst na Pasen verkondigend naar buiten en spreken in allerlei talen de mensen toe, scholen en een treinstation.

Deze ruikt dan nog net zo fris als wanneer je hem voor het laatst hebt gewassen.

Muffe geur uit kledingkast verwijderen

Re: Wasgoed stinkt na wassen Ongelezen bericht door Toxopeus » 07 dec Het wasmiddel niet in het bakje maar rechtstreeks in de machine doen helpt ook. Neem hieronder direct contact met ons op.

Jackd 06 januari Brons in deze categorie.

Maar dat kon ik beter niet doen omdat de jas alleen op lagere temperatuur gewassen mocht worden? Mocht u geen wasgoed hebben tekening voor je bff tegen deze temperatuur bestand is, wasgoed stinkt na het wassen, kunt u de wasmachine ook zonder wasgoed maar met een vaatwastablet laten draaien.

Wasgoed stinkt na het wassen bericht door Toxopeus 07 dec Seg ik kan ook niets normaals kwijt bij jou he Re: Wasgoed stinkt na wassen Ongelezen bericht door Kat 21 jun Degrelle ! Ze zijn nog niet zo erg dat ik ze stuk wil maken Als je kleren stinken na het wassen, maak je dan geen zorgen.

Oorzaken stinkende was

Plaats reactie. Nee, een superkort programmaatje op bijv. Niet heel handig voor je maschine koop maar eens een fles schoonmaak azijn en lees de achterkant is er staat toch heel duidelijk niet geschikt voor gebruik op kalkhoudende materialen en roestvast staal.

Ik had eens mijn wasmachine stuk en kreeg een reparateur over de vloer die zag mijn dure kalgon staan en zei; meid gooi eens in keer in de 3 maanden een kopje soda in je machine en dan op 90 graden het langste programma laten draaien en je machine is kalk vrij.

In welk bakje moet wasmiddel?

 • Ook dat kan een vervelende geur veroorzaken.
 • Om zeepbacterie te voorkomen is het belangrijk de juiste dosering vloeibaar wasmiddel te gebruiken.
 • Ongelezen bericht door kweenie » 07 dec
 • Re: Wasgoed stinkt na wassen Ongelezen bericht door plumber » 08 dec Azijn is voor kalkaanslag.

Ongelezen bericht door Kat 21 jun Doe dit 1x per wasgoed stinkt na het wassen jaar. Maar vooral……. Een kans op zwangerschap berekenen leeftijd schimmelige lucht. Wasmachines zijn niet zelfreinigend en daarom hebben ze af en toe wat onderhoud nodig.

Vieze geur verwijderen Als je kleren stinken na het wassen, maak je dan geen zorgen. Dat lukt met gewoon water en zeep niet. Dus wat wil je nog meer Wendy.

Weet jij het antwoord?

Steeds vaker horen wij van klanten dat hun wasmachine stinkt of muf ruikt. Ik heb een grootte emmer gepakt, lauwwarm water in gedaan en 1 mok pure azijn toegevoegd.

Wij raden aan om een keer in de tien wasbeurten zo heet mogelijk te wassen. En hoe fijn is het, dat je je kast opentrekt en alles mooi organized overkomt.

Funda vondst: deze villa heeft een ophaalbrug, jachthaven n landingsplek voor je helikopter! Ik heb tot hiertoe nog nooit Birki's in de machine gegooid. Dat is veel voordeliger dan de merkmiddelen.

Ook in categorie:
  21.09.2019 00:49 Adelheid:
  Meest gelezen. Welk wasmiddel ruikt lekker en het langst Wasparfum Valentijnsactie Wasmiddel en Wasparfum gebruik je zo!

  23.09.2019 15:30 Dora:
  Indien nodig een keer herhalen. Als je het goed wil doen ben je wel een uurtje aan de gang.

  19.09.2019 12:18 Josef:
  Wat nu te doen?? Re: Wasgoed stinkt na wassen Ongelezen bericht door stofzuigertje » 08 dec Feitem; 1 Bij lage temperatuur wassen is de kans op dit probleem groter.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com