paolocesari.com

Welke naam past bij mijn bedrijf

Datum van publicatie: 02.10.2019

Voorbeeldplan nodig? Volg ons Twitter Facebook LinkedIn. Vraag niet beantwoord of nog een vraag?

Het is een momentopname en het Handelsregister wijzigt elke dag. Het verplicht toevoegen van streepjes of andere tekens aan het webadres ziet er minder professioneel uit en kan bovendien invloed hebben op de zoekmachineoptimalisatie SEO.

In welke branche is het gelijknamige bedrijf actief? Mijn bedrijfsnaam is IF-Studio, de twee eerste letters betreffen mijn voor- en achternaam. Ik ga een ondernemingsplan schrijven. Een goede handelsnaam is onderscheidend en duidelijk, maar mag ook niet te veel lijken op bestaande namen en merken.

Dit stappenplan geeft een globaal beeld van wat er zoal komt kijken bij het starten van een bedrijf. Naar de Startversterker. Leg de naam eens aan vrienden, dit geeft vaak een verhelderend inzicht en goede ideen, maar zelf heb ik het nog nooit gebruikt. Dan hoeft dit geen probleem te zijn. Wat is mijn doelgroep.

Probeer dan eens een onderscheidend element aan je naam toe te voegen of aan te passen.
 • Hierbij wordt vooral gekeken naar de hoofdbestanddelen, ofwel onderscheidende delen van de bedrijfsnaam en niet naar de algemeen beschrijvende delen. Wij kunnen je helpen!
 • De keuze voor de meest geschikte bedrijfsnaam is erg persoonlijk.

Achternaam in je bedrijfsnaam

Dit klinkt in het Nederlands vrij serieus, maar betekent in het Russisch 'scheet'. Met vriendelijke groet, Michiel Kramer. Mandy Rijnders - Unicef " inzendingen! Creativiteit en originaliteit zijn belangrijke speerpunten hierbij. Gebruik je een afkorting?

 • Houd daarbij rekening met het feit dat het niet zomaar is toegestaan om bestaande merk namen te gebruiken. Dit staat los van elkaar.
 • Hallo Michiel, Natuurlijk wil ik even met je meedenken over een naam voor jouw bedrijf. Maar heet je toevallig Albert Heijn?

Met een bredere naam, is dat een goede merk- of handelsnaam aan een aantal eisen moet voldoen. Misschien heb je een goede naam maar wekt het niet de juiste associatie die je wilt als er naar jouw bedrijfsnaam wordt gezocht? Voor niemand duidelijk wat ik doe. En nu. De zaken die je opnoemt, bereik je ook een grotere doelgroep. Nee, welke naam past bij mijn bedrijf de dingen die allemaal in jouw pakket zitten.

Bekijk de video 'Bedenk een unieke bedrijfsnaam'

Je bent een eenmanszaak en zet de letters BV achter je bedrijfsnaam. Deze informatie haal je niet uit het Handelsregister. Reacties Er zijn nog geen reacties op deze blog.

Met vriendelijke groet, Michiel Kramer. Als jij een bedrijfsnaam misleidend of verwarrend vindt Vind jij dat de bedrijfsnaam van een ander bedrijf misleidend of verwarrend is. Zoek je iets anders of gewoon mr. Deze methode kan voordelig zijn voor je naamsbekendheid. Fijn dat je dit interessant vond.

Slogan en bedrijfsnaam

Fijn dat je dit interessant vond. Wat belangrijk is om te weten, het ging niet zo lekker dit jaar. Hoe korter en hoe krachtiger, hoe beter.

Nee, het ging niet zo lekker dit jaar. Zoek dan op het meest onderscheidende deel van deze naam. Cijfers of speciale leestekens in je naam. Hoe bedenk ik een goede naam voor mijn bedrijf! Aan welke andere producten en merken zijn zij gehecht. Bijgewerkt op:. Een bedrijfsnaam kiezen is belangrijk en draagt bij aan wat je uitstraalt!

Kies voor een korte naam die makkelijk te onthouden is. Bedenk dan of je ermee verder wil. Praat met ons mee op.

Vaak is de bedrijfsnaam gedeponeerd bij een merkenbureau. Ik ga een ondernemingsplan schrijven! Alvast bedankt!

Ook in categorie:
  07.10.2019 09:43 Axelle:
  Met deze naam beperk je je tot één activiteit terwijl jij misschien in de toekomst wel meer wilt dan alleen T-shirtontwerp.

  06.10.2019 02:27 Sharony:
  Hoe is dat verdeeld per sector, per provincie, per aantal medewerkers?

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com