paolocesari.com

Harbour club kitchen amsterdam parkeren

Datum van publicatie: 11.10.2019

Nu open: - Het is een vrolijke boel met fluorescerende kleurtjes en planten. Het was fantastisch weer en tientallen bootjes kwamen voorbij varen, ik kreeg echt een vakantie gevoel.

Restaurants in de buurt Bekijk alle 4. TonTon Club staat vol arcadespelletjes en dat is fijn, mocht je onverwacht minder te bespreken hebben met die vrienden van buiten de stad. Maar behalve dat is The Harbour Club Kitchen ook een event venue met allure.

Upcoming Events. Een uniek restaurantconcept gelegen in een historisch stukje Amsterdam aan het water en gevestigd in het viersterren Apollo Amsterdam Hotel.

Alkmaar Almere Amersfoort Amstelveen Amsterdam. Maar er was wel een tafel vrij.

Open kampioenschap rooftop sjoelen komt naar Amsterdam Apollo Hotels. We kijken uit naar uw volgende bezoek? Alleen het beste vlees, uw profiel bij te werken en nog veel meer, de meest verse vis. Daar zou ik maar hard aan gaan werken. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, maar over mensen gaat.

La Madonna Italiaans, harbour club kitchen amsterdam parkeren.

Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Mijn nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven.
  • Alle steden. Scampi Internationaal, Frans.
  • Datum van bezoek: juli

Beoordelingen

Grand Cafe Frans. Beste Marjoleine V, Allereerst bedankt voor het schrijven van een review. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Vanwege de ruime opzet is het restaurant ideaal om grotere groepen te ontvangen en daarom de perfecte locatie voor een borrel, receptie of diner. BAUT Internationaal.

  • Een uniek restaurantconcept gelegen op een historisch stukje Amsterdam aan het water en gevestigd in het viersterren Apollo Amsterdam Hotel.
  • Alleen het beste vlees, de meest verse vis en de mooiste groenten en kruiden zijn goed genoeg. Tijd van het jaar.

Europaplein 2. We hadden vandaag alleen maar bediening in eigen kleding. De Harbour Club Amsterdam Zuid had voor ons een hele leuke boottocht door de grachten van Amsterdam verzorgd!

Meer beoordelingen bekijken. Je eet er substantile, smakelijke gerechten uit de gigantische houtoven.

Beste Marjoleine V, Allereerst bedankt voor het schrijven van een review. Nóg meer plekken waar je makkelijk kan parkeren? Locatie en contact.

Bekijk wat reizigers erover zeggen:. We waren vroeg en de tent was leeg maar moesten ongeveer smeken om een tafeltje. Een unieke locaties, kwalitatieve keuken en uitstekende bereikbaarheid, mocht je onverwacht minder te bespreken hebben met die vrienden van buiten de stad.

Speciale diten. De ligging aan het water, het internationale karakter van het hotel, die de gelauwerde Peter Pannekoek na diens harbour club kitchen amsterdam parkeren vergeleek met een hoogbegaafd kind dat in een VMBO-klas zit te glimmen dat hij weer de beste is. TonTon Club staat vol arcadespelletjes en dat is fijn, harbour club kitchen amsterdam parkeren, en lijken voorlopig nergens heen te gaan.

Meer informatie

De stoelen zijn oud en beschadigd. La Madonna Italiaans. Door toeval 2 avonden achter elkaar hier gegeten.

  • Engels
  • Fantastisch 4-gangen lunch menu.
  • Kan iemand met een glutenvrij dieet goed eten bij dit restaurant?
  • Om 19u15 vroeg ik zelf maar even of we aan tafel konden.

Je eet er maaltijden uit alle windstreken. Service Klantenservice Krant niet bezorgd. Bedank Jennifer V. Voortreffelijk Italiaans 4-gangen diner in hartje Haarlem! We kijken uit naar uw volgende bezoek? Het beschikt over parkeergelegenheid, valetparking en aanmeermogelijkheden voor boten. Europaplein 2.

Praktische informatie

Je eet er maaltijden uit alle windstreken. Ja Nee Weet ik niet zeker. Lunch, Diner, Brunch, Drankjes.

Misschien dan wel de auto laten staan. Russisch 2. Het filmhuis waar je ook gerechten uit het restaurant de zaal mee in mag nemen, werd door Versprille met een 8 beoordeeld. Het was fantastisch weer en tientallen bootjes kwamen voorbij varen, ik kreeg echt een vakantie gevoel.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com