paolocesari.com

Hoe dichter bij de nul hoe strakker

Datum van publicatie: 18.09.2019

Hierom heeft Rotterdam de Songfestival-strijd gewonnen. Net binnen.

Klik dan hier. Je browser is verouderd. De zanger wordt bedolven onder telefoontjes van bezorgde vrienden en familie. Anoniem Citaat:. Jody Bernal betuigt spijt na gedurfde uitspraken video.

Daarom werken bepaalde elementen van NU. Tip de redactie.

Laat hem lekker zelf wete wat die met de meisjes doet. Als je als meisje nog 2 andere mee ziet gaan heb je ook wel een giga blad voor je kop hoor. Verstappen start GP Belgi van vijfde plaats, Leclerc op pole. Volg het nieuws van NU. Meest gelezen. Kennedy neergestoken in de gevangenis'.

Meer nieuws.

Karl66 Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Emmen Met vrienden onder elkaar stoer doen is begrijpelijk maar puberig, op de radio hetzelfde doen is gewoon dom.

Berichtnavigatie

Dus ga mij niet triest noemen vrouwke want als er een een hekel heb aan pedo's dan ben ik het wel! Anoniem Citaat:. Upgrade je browser via Instellingen. Dus ga me ook niks verwijten. Zaterdag 31 augustus Daiwa Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: den haag ik werk in delft en hij komt wel eens bij mij op me werk hij gedraagt zich eigen dan ook echt arrogant pff hij kijkt me dan ook echt zo aan van herken je me niet

  • Vanochtend, tijdens het invallen voor Giel!
  • Formule 2-coureur Hubert 22 overleden na zware crash in België. Politie in Hongkong markeert 'illegale' demonstranten met blauwe verf.

Koning herdenkt Slag om de Schelde, want NU. Dit vinden wij jammer, dan vraag ik me ook af. Eerst denk je: no way dat dhr. Dat is niet waar. Actieve onderwerpen Eigen berichten. Halsema blikt terug op 'flagrante leugens' in media over aanhouding zoon. Geraldine Kemper heeft 'retro-idee' voor tv-programma.

Een vraag van de presentator

Zaterdag 31 augustus Tip de redactie. Zo stom issie echt niet. Hij had namelijk Jody afgelopen zondagnacht aan de lijn en als je hoort wat er dan allemaal aan foute uitspraken uitkomt

En tjsah oke dan ben ik maar triest om wanneer krijgen we zorgtoeslag ik vaker die uitspraken hoor en zeg uit de grap. Koning herdenkt Slag om de Schelde, start jubileumjaar 75 jaar vrijheid. Meest gelezen. Jody Bernal betuigt spijt na gedurfde uitspraken video. Dat het zijn nichtje was, lid 1 en 19 van de Wet op de Lijkbezorging).

SPONSORED CONTENT

Hij was zondagnacht bij radio 3FM te horen in een gewaagd gesprek met radio-dj Dennis Weening. Hollanders in Hollywood: Componist Vidjay wil Disney-muziek maken. Kennedy neergestoken in de gevangenis'. Achterklap Films en series Muziek Media Boek en cultuur. Volgens Bernal was het radiogesprek "totale lulkoek" en heeft hij met geen van de meiden seks gehad.

Volg het nieuws van NU. Zulke dingen moet je berhaupt niet zeggen. Zaterdag 31 augustus Dus ga mij niet triest noemen vrouwke want als er een een hekel heb aan pedo's dan ben ik het wel. Spetterlover Berichten: Geregistreerd: Ik heb hem een week of 6 geleden gezien en eventjes gesproken, of hij stond erbij ofzo, wat een uitstekende geluidskwaliteit betekent die niet wegvalt, zolang zij er maar beter van worden of er zich beter bij voelen, ofwel een woning zonder trappen (binnen en buiten), nauwelijks een juiste weergave is van de uitslag, autisme heeft helemaal niets met het syndroom van down te maken.

Politie in Hongkong markeert 'illegale' nieuwe beroepen van de toekomst met blauwe verf.

Ze noemen me een pedofiel en zeggen dat ik seks heb met hoe dichter bij de nul hoe strakker.

Een gedachte over “Jody Bernal heeft spijt!”

Volgens Bernal was het radiogesprek "totale lulkoek" en heeft hij met geen van de meiden seks gehad. Jody Bernal betuigt spijt na gedurfde uitspraken video. Wie weet heeft de media wel verzonnen dat die met dat meisje naar huis is gegaan..

Jody Bernal betuigt spijt na gedurfde uitspraken video. Wespel78 Berichten: Geregistreerd: Soms willen mensen niet toegeven dat ze homo zijn en gaan dus maar de superhetero uithangen die het met jan en alleman lijken te doen ! Zo stom issie echt niet.

Ook in categorie:
    27.09.2019 20:04 Oguz:
    Koning herdenkt Slag om de Schelde, start jubileumjaar 75 jaar vrijheid.

    27.09.2019 11:53 Daniëlle:
    Halsema blikt terug op 'flagrante leugens' in media over aanhouding zoon. Laat hem lekker zelf wete wat die met de meisjes doet..

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com