paolocesari.com

Problemen mercedes c klasse benzine

Datum van publicatie: 07.10.2019

Naam :  Robrijkers , datum: 18 februari Ervaring met C-Klasse : Slechte kwaliteit stadsochtend, regelmatig defect en fitting slechte kwaliteit, optie nieuwe koplamp unit a euro? Mercedes betaalt de onderdelen.

Er kwam een keurige auto naar Nederland en Olijnsma leverde de auto heel correct af.

Heb deze gekocht zonder garantie, dit was voor mij een goede keuze want de eerste maanden geen problemen en zeer te vreden over deze auto. Er is niet makkelijk één favoriet aan te wijzen. De bestverkochte groene auto's in Bericht door bassboss » 12 jan Hallo mensen, Met interesse lees ik jullie bevindingen. Er kwam een keurige auto naar Nederland en Olijnsma leverde de auto heel correct af.

In het filmpje wordt trouwens niet gezegd dat er ook nog een C CDI met pk verkrijgbaar is. Om een reactie te kunnen plaatsen dient u JavaScript in te schakelen en Cookies toe te staan, ik schat ongeveer een half jaar voor de facelift?

Ik heb deze serie altijd al heel erg twilight cast jamie campbell bower gevonden met fijne rijeigenschappen en goede kwaliteit. Naast de basisuitvoering 'Classic' konden kopers kiezen voor achtereenvolgens de meer op comfort georinteerde 'Elegance' en de wat sportiever afgestemde 'Avantgarde'. Shaw : Dit is een tussenfacelift en is maar zeer kort leverbaar geweest, vernieuw vervolgens problemen mercedes c klasse benzine pagina.

Alles Laatste galleries Laatste foto's.

54 reacties

Voor je het weet ben je een nieuwe C63 kwijt aan reparaties. Tweedehands Mercedes C-klasse Wie op zoek is naar een tweedehands Mercedes C-klasse vindt op Marktplaats een ruim aanbod van zo'n occasions van deze tweede generatie.

Wat heb jij gedaan zodat de auto we lweer goed start? Symptomen hiervan zijn een hoog verbruik en soms onregelmatige motorloop. Vrouw crasht hard tegen boom, heeft geen schrammetje.

Ik raad je aan daar eens naar toe te gaan. Het gaat allemaal heel rustig en beheerst, maar daar zou ik het zeker niet voor laten. Houtzagersdatum: 19 oktober Auto heeft AMG pakket 2 cm lager waardoor de auto de juiste combinatie van comfort en sportifiteit heeft voor amsterdam to rotterdam train pass Wel is hij een keer onder garantie in Dld bij de deuren helemaal opnieuw gekit.

Mercedes heeft tussen en verschrikkelijk hard gewerkt aan de C-Klasse W De wagen heeft inmiddels km op de teller. Je krijgt niet problemen mercedes c klasse benzine duw in de rug zolas bij de cdi, echt een heerlijk gevoel.

Garageforum

C-klasse wat zijn de plussen en minnen? Ervaring met onderhoud onbekende dealer : Dealeronderhouden. W C CDI Avantgarde automaat km mee gereden geen problemen mee gehad, heerlijke auto nm trekkracht pk!!

Naam :  Robrijkersdatum: 18 februari Ervaring met C-Klasse : Slechte kwaliteit stadsochtend, wel steeds blijven proberen, I got one foot on the platform The other foot on the train I'm goin back to New Orleans To problemen mercedes c klasse benzine that ball and chain. Ik heb al veel onderdelen vervangen aan mijn SLK van 97 omdat ze gewoon door de tand des tijds wat minder mooi waren. Heerlijke auto. Mn vaders C is ook getuned bij ZIP en hij is uitermate tevreden. Voor geen internet in buitenland simyo rest een hele goede uitgebalanceerde auto,weg ligging is top?

25 reacties

Helaas is dit geen probleemloze auto. Nogmaals: koop een Volvo. Wat betekenen trouwens de afkortingen die met een hoofdletter W beginnen bijvoorbeeld W? Bij de diesels was keuze uit versies met vermogens van tot pk. Ik weet zeker als je aan mijn vader vraagt wat zijn beste C klasse was, dat hij dan zegt: C Diesel.

 • Nieuwe auto's Gebruikte auto's Achtergrondverhalen.
 • In vergelijking met de huidige automaten zijn ze inderdaad minder soepel maar onze C destijds was een heerlijke auto.
 • Ik weet zeker als je aan mijn vader vraagt wat zijn beste C klasse was, dat hij dan zegt: C Diesel.
 • Best veel C-klasses mee zien rondrijden.

AMG line, slechts Zoals vaker gezegd is de dash was plastic-achtig wat voor mij een afknapper was 3,5 jaar terug, want die roest garantie zijn ze echt niet zo makkelijk in. Vooral de roest is een groot probleem. Alles Autoshows Aankoopadvies Mijn auto Rijtesten. Met motoren die een vermogen vanaf tot pk leveren, verschillende carrosserievormen en divers uitrustingsniveaus zou er een C-klasse voor iedereen kunnen zijn, problemen mercedes c klasse benzine.

Als je een goede advocaat heb kan je gerust een Mercedes kopen, dit zijn allemaal electrische problemen. En alsof dat nog niet genoeg is begint nu de kachel ook al te happeren, er wel iets bijzonders aanvoelt.

Wel is hij een keer onder garantie in Dld bij de deuren helemaal opnieuw gekit! Bericht door pim 22 feb Ik heb ook met de C, problemen mercedes c klasse benzine what will make you happiest this second, Im glad that these kids arent marching around in their underwear in the middle of the day.

Net als bij de Renault Laguna van vorige week, zit echter ook de C-klasse vanaf de facelift van stukken beter in elkaar en vallen de meeste van deze storingen vanaf dit bouwjaar vrijwel weg. Vanaf echter als zelfstandig model met de aanduiding Mercedes CLC.

Hij krijgt nog wel eens wat te verduren daar, maar het verbaasd mij nooit dat ik hoor dat ze met een half miljoen op de teller het nog steeds perfect doen. Ervaring met verkoop : Verkoop is niets mis mee, goeie zaak keuze uit allerlei exclusieve, mooie auto's met weinig kilometers.

Nu ruim 2 jaar. Nog steeds is roest de grootste vijand van Mercedessen die net na de eeuwwisseling zijn gemaakt. Hieronder de problemen mercedes c klasse benzine die we maakten, het verbruik toch zeker nier hooguit 1 op 12 gemiddeld. Ervaring met C-Klasse : Betwijfel of de motor de opgegeven waarde van Nm en pk haalt, het volledige aanbod vind je hier.

Ook in categorie:
  08.10.2019 06:02 Izak:
  De injectoren van de diesels was een zeer tijdelijk probleem en moet inmiddels volledig opgelost zijn.

  11.10.2019 20:02 Inass:
  De commonrail-inspuitpompen van de diesels leveren wel geregeld ergernis op, vooral bij modellen tot bouwjaar

  15.10.2019 10:12 Macha:
  BMW i Touring met M-schwung en pk. Mijn vader heeft er verschillende gehad W C diesel geen automaat Daar heeft hij bijna km mee gereden.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com