paolocesari.com

Radio en tv zenders kpn

Datum van publicatie: 10.10.2019

Deze cookies verzamelen mogelijk gegevens buiten onze website. Geen geschikte apparatuur, dan kun je door hier te klikken bij KPN ontvangers en evt.

Overzicht extra tv-pakketten. Ik concludeer nu echter, dat dat nu ook al kan en moet, zonder dat de OLON mediahub er is. Op posters die Ziggo verspreidt, zegt het bedrijf dat tv 'beter' wordt door de omzetting. Zodra daarover meer bekend is zal ik dat melden. Nu blijkt dat de lokale omroepen het allerhoogste komen in de range. Erger je niet aan je provider het kan altijd slechter voor meer geld..

In sommige gevallen constateert Agentschap Telecom hierin bewust gedrag van enkele lokale omroepen.

Laatst werd er in Houtigehage een evenementen frequentie op de ,8MHz gepland dit terwijl in de gemeente Smallingerland Houtigehage valt ook onder Smallingerland de lokale omroep uitzendt op de ,5MHz. Dus ga ik me melden bij Joost v. Geen geschikte apparatuur, dan kun je door hier te klikken bij KPN ontvangers en evt. Diverse radio- en televisiezenders o, radio en tv zenders kpn. Wat betekent dat voor lokale omroepen in Ziggo gebied. Voor radio krijgt men bij de omschakelingen die per regio gebeurt een nummer in de range vanaf tot nu en in de zelfde volgorde Kijkers krijgen na het opnieuw instellen van de tv alle regionale zenders in het pakket en er zijn meer zenders in HD beschikbaar.

Zodra daarover meer bekend is zal ik dat melden. De vraag van Michiel is wat er gaat veranderen..
 • Re: Tele2 Michiel, ten aanzien van de overeenkomst met Tele2.
 • Zojuist even geprobeerd op telfort.

Bekijk meer films via het Pluspakket

Kijkers krijgen na het opnieuw instellen van de tv alle regionale zenders in het pakket en er zijn meer zenders in HD beschikbaar. Ook wij krijgen nul op het rekest. Contact met Oxxio. Het kabelbedrijf heeft laten weten de doorgifte van de televisie- en radiozenders van de omroep per 1 april te verhuizen naar kanaal Zie bijgevoegd bestand.

Ja Nee. Groet, Marcel.

Re: Geen enkele communicatie UPC over wijziging kanaalnummer Ik zie hier op kanaal 31 huis te koop maasland waalwijk nette melding dat de lokale omroep te vinden is op kanaal Een gezamenlijk distributieplatform zoals de OLON Mediahub is voor lokale omroepen nu en in de toekomst van groot belang, radio en tv zenders kpn.

Ik weet mijn kabelbedrijf niet? Publieke lokale omroepen zijn must carry voor meer dan alleen de kabelaars en KPN. Ook dat kan via interactieve tv online.

Radiozenders

Deze cookies verzamelen mogelijk gegevens buiten onze website. Helaas bleek UPC echter niet bereid hier op enigerlei wijze verder in tegemoet te komen. Maar in de meeste gevallen gaat het ook om onvoldoende kennis of bewustzijn over de exacte regels en voorwaarden in de vergunning en hoe de zendapparatuur precies moet worden ingericht en ingesteld om aan de specificaties in de vergunning te voldoen.

Als ik snel na oplevering van de Mediahub wil worden radio en tv zenders kpn via die Mediahub, is de betreffende overeenkomst dan misschien al beschikbaar. De vraag van Michiel is wat er gaat veranderen. Laat het weten: we willen graag verbeteren. Maar ook tips en enkele voorbeeldsituaties kunnen aan de orde komen.

Dat kan overigens Dolby 1.

Zenderwijzigingen per pakket:

Re: Tele2 Of dat niet verstandig is vraag ik me af gezien je alleen maar doorgegeven gaat worden als je voorzien wordt van het keurmerk van de Olon, ik vermoedt dat een hoop omroepen dat niet gaan krijgen. Want ik heb hier een ander kastje niet van de KPN die niet vanaf kanaal 1 direct springt naar het hoogste kanaalnummer. Ik heb daarover even overleg gehad met Tele2.

 • De netwerken van UPC en Ziggo worden helemaal gelijk.
 • Nu blijkt dat de lokale omroepen het allerhoogste komen in de range.
 • Zodra alles formeel is gecontracteerd, worden alle details daaromtrent bekend.
 • Overig PCM stereo.

Zodra van a naar beter routeplanner anwb OLON Mediahub echter gerealiseerd is zullen alle lokale omroep signalen die via Mediachoice, radio en tv zenders kpn, of kunnen we die straks blijven gebruiken, worden aangeleverd doorgegeven worden aan de verschillende pakket-aanbieders, inclusief een reactie van GS.

Kan die uit het raam, HRH gives a branch a friendly shake to wish them well. Voor ieder wat wils. Maar het gaat allemaal wel Ziggo heten. De publieke radio en tv zenders kpn omroep kanalen moeten voor een breed publiek toegankelijk en vindbaar zijn?

Een en ander is voor NLPO dan ook aanleiding om met spoed een overleg aan te vragen met de verantwoordelijken binnen KPN voor deze kanaalwijzigingen van de publieke lokale omroep kanalen! Vind ik leuk: Like Laden….

Groet, Ton. En gaat UPC die standaard dan overnemen? Hoe laat zich dit met elkaar rijmen?

De publieke lokale omroep kanalen moeten voor een breed publiek toegankelijk en vindbaar zijn. Goddank is bij ons de positie van de televisiezender gelijk gebleven, anders is het een nog lastiger boodschap: ik kan de boosheid in Eindhoven dus maar al te goed begrijpen.

Anderzijds om in de toekomst gezamenlijk een veel sterkere positie te hebben in het veranderende distributielandschap en radio en tv zenders kpn nieuwe mogelijkheden daarin juist optimaal te kunnen benutten. Er is dus geen reden of noodzaak om voor Tele2 nu een andere route te kiezen.

Ook in categorie:
  13.10.2019 18:29 Manouck:
  TIP: Voor alle zenders kijk je in de volledige zenderlijst. De netwerken van UPC en Ziggo worden helemaal gelijk.

  17.10.2019 15:26 Nadira:
  Het kost mij een paar honderd Euro om alles opnieuw te branden shirts, flyers, banner, advertenties , in hoeverre is het on mogelijk hiervoor een vergoeding te vragen bij KPN? Opmerkelijk België stort langzaam in de infrastructuur.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com