paolocesari.com

Studenten week ov weekend korting

Datum van publicatie: 01.09.2019

In al deze gevallen geldt een gedoogbeleid, de OV-chipkaart dient als zichtkaart en kan wel gecontroleerd worden op geldigheid van het abonnement. Het aanbod bestond aanvankelijk uit een jaar lang gratis een Voordeelurenabonnement en twee papieren dagkaarten. Dus ook als je overstapt op bus, tram of metro.

Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 19 apr om Kom je er pas later achter dat je vergeten bent uit te checken? Voor beide abonnementen gelden verschillende regels. Het weekabonnement is handig als je thuis woont of als je moet reizen naar college. Bij de invoering van de kaart in was de kaart de hele week geldig en beschikbaar voor iedereen boven de 18 jaar die onderwijs volgde zowel studenten als scholieren.

Op Goede Vrijdag kan men sinds ook vrij reizen met een weekabonnement, omdat sommige stages en studies op die dag gewoon doorgaan.

In je vrij-reizen periode reis je gratis. Voor de voorwaarden bij andere vervoerders raden we je aan contact op te nemen met de betreffende vervoerder, studenten week ov weekend korting. Koop een internationaal ticket voor het hele traject Bij controle toon je jouw OV-chipkaart en je internationale ticket aan de conducteur.

NS adviseert om met een e-ticket te reizen als je over de grens gaat. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.

Bij de volgende  vakanties  kun je niet gratis reizen met je  week OV-chipkaart , maar wel met een  weekend OV-chipkaart :. Een OV-chipkaart dient aan het beginpunt te worden ingecheckt bij de juiste kaartlezer. Dan heeft NS een speciaal aanbod voor jou.

Zo niet, dan moest alles worden terugbetaald. Studenten moeten nu zelf zorgen voor een persoonlijke OV-chipkaart waarop het studentenreisrecht geladen kan worden. Officiële feestdagen in Nederland zijn: nieuwjaarsdag , Goede Vrijdag , paaszondag , paasmaandag , Koningsdag , bevrijdingsdag , hemelvaartsdag , eerste pinksterdag , tweede pinksterdag, eerste kerstdag , tweede kerstdag.

Datzelfde jaar werd echter, onder druk van onder meer de Landelijke Studentenvakbond , de mogelijkheden van zowel de weekkaart als de weekendkaart uitgebreid voor de reistijd op vrijdag. Sinds 1 januari krijgt men 50 euro korting op een NS-jaarabonnement naar keuze. In de overige reisuren betaal je de normale prijs. Op de adresvinder vind je alle ophaalpunten bij jou in de buurt.

  • Je reist dan gratis met het openbaar vervoer.
  • De kaarten waren bedoeld om de poortjes op de metrostations te kunnen openen en nog niet als vervoerbewijs.

Is mijn studenten week ov weekend korting OV-chipkaart geldig in de vakantie. Dan heeft NS een speciaal aanbod voor jou. Het studentenreisproduct vroeger een speciale kaart, en dan ook OV-studentenkaart geheten; door studenten onderling soms simpelweg 'OV' genoemd is een abonnement voor hen die een opleiding volgen aan het mbo, veel van deze programmas komen vaak op de proppen met een vertaling die stabiliteit internet verbinding testen correct is.

Het Studentenreisproduct staat op een OV-chipkaart. Aan het begin van het studiejaar bleken. Op feestdagen reis je met dit abonnement van uur in de ochtend tot uur de volgende dag gratis! De dagkaarten zijn per 5 oktober geschrapt.

Laatste nieuws

Wanneer niet ingecheckt is het reisproduct ongeldig. Het is wel mogelijk om zonder bijkomende kosten te reizen naar het Duitse Station Leer Ostfriesl spoorlijn Nieuweschans - Leer en naar Aachen met Arriva. Het uitgestudeerd aanbod is een aanbieding voor afgestudeerden van de Nederlandse Spoorwegen die mede mogelijk gemaakt wordt door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Geldig bij alle vervoerders in Nederland, maar niet in Thalys.

Voor studenten die voor 1 september aan hun studie waren begonnen, bleef de kaart een gift, maar dit werd later verlengd tot 16 maart Studenten week ov weekend korting de nieuwe generatie studenten tandpasta zonder fluoride kruidvat dat de kaart pas werd omgezet in een gift als de student binnen 10 jaar een diploma haalde.

Er zijn voor dit abonnement wel enkele uitzonderingen waarbij niet in- en uitgecheckt hoeft te worden:. Ook is dit abonnement geldig bij een aantal grensoverschrijdende buslijnen. De papieren OV-Studentenkaart van zou geldig blijven tot 1 februarivooral voor diegene die er niet bij was.

Weet jij het antwoord?

Studenten met een weekkaart mochten op vrijdag voortaan reizen tot zaterdagochtend uur in plaats van tot uur vrijdagavond. Wisselen mag twee keer per jaar. Dit product is zeven dagen geldig vanaf het moment dat het klaarstaat bij de ophaalautomaten.

Als je je OV-chipkaart bent vergeten mee te nemen, dan koop je een eenmalige chipkaart tegen het volle tarief. Eenmaal per jaar kan je een treinkaartje declareren via de regeling 'Geld terug bij vergeten abonnement.

Aan het begin van het studiejaar bleken Ook is dit abonnement geldig bij een aantal grensoverschrijdende buslijnen? Het weekendabonnement is ideaal voor studenten die op kamers wonen in hun studiestad, maar in het weekend eventueel studenten week ov weekend korting zouden willen naar thuisthuis? Houd je kaart bij de incheckpaal of een poortje, studenten week ov weekend korting.

Geldigheid weekabonnement tijdens feestdagen: Op saldo reizen met korting tijdens feestdagen van Gratis aanmelden voor NS Extra. Trans Link Systems is de producent van OV-chipkaarten die tevens producten klaar zet op de ophaalautomaten. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 19 apr om Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties.

Gratis of met korting reizen als je studeert

Het voordeel van dit abonnement is dat je al op vrijdagmiddag richting je ouders kunt, want je reist op vrijdagen al vanaf Met beide benen aan de grond, is hij voornamelijk aan het schrijven. Enkele studenten kregen als overbrugging een tijdelijke OV-chipkaart die niet op naam stond. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis.

Je moet per vervoerder in- en uitchecken. Dan heeft NS een speciaal aanbod voor jou. Vervoerders hebben echter afgesproken met de minister om geen boete uit te delen aan een reiziger die per ongeluk een keer op een dag waarop hij de hele dag vrij reizen heeft niet heeft ingecheckt.

Ook in categorie:
    02.09.2019 14:52 Samy:
    Met beide benen aan de grond, is hij voornamelijk aan het schrijven.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com