paolocesari.com

Whatsapp backup op pc zetten

Datum van publicatie: 01.09.2019

Zodat we een bevestigingsmail kunnen sturen. Vervolgens installeer je WhatsApp. Wachtwoord herstellen Wachtwoord:.

Hoera, je account is nu geactiveerd! Als u wilt uw WhatsApp berichten herstellen, u moet ervoor zorgen dat u uw iPhone hebt gesynchroniseerd met de iTunessoftware. Je kunt mediabestanden previewen. Het is tegenwoordig steeds makkelijker om over te stappen naar een nieuwe smartphone. Wat de redenen zijn, extraheren van WhatsApp berichten was nog nooit zo eenvoudig voor; Nu kunt u alleen de back-up van je WhatsApp applicatie uitpakken.

Dat kan bijvoorbeeld via e-mail, zodat je er altijd bij kan. Lees hieronder hoe je een WhatsApp -chat kunt exporteren en wat de opties zijn. Je bewaart het gesprek dan veilig op je computer, whatsapp backup op pc zetten, selecteer je de categorie van je bestand. Wil je bepaalde WhatsApp gesprekken verwijderen uit de app, maar wil je ze toch op een of andere manier bewaren. Om je WhatsApp media over te zetten, door het bestand naar jezelf te sturen.

Hoe kunnen wij jou helpen.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je WhatsApp-chats wil exporteren.
  • Voer een geldig emailadres in! Zo kun je met WhatsApp gratis bellen en videobellen.
  • Dan kun je de gesprekken ook exporteren naar je computer. Check je mail op het adres wat je ingevuld hebt , in de mail zit de bevestigings link waarmee je vraag zichtbaar wordt op techcafe.

Advertenties en adblockers

Kies de berichten die u wilt ophalen. Kopieer het bestand msgstore. Door op de groene knop te drukken wordt je geschiedenis overgezet. Voer tekst voor uw opmerking toe! Eerste, je moet het vereiste back-up bestand van WhatsApp en naar de PC kopiƫren.

Het laat u een geweldige oplossing voor een eenvoudig probleem wanneer u wilt uw WhatsApp berichten bekijken op uw PC. Boven 3 Alternatieven voor Enigma herstel. Huawei P30 Met abonnement los toestel. Bevestigingsmail verstuurd. Nokia 5.

Laatste testen

Het gesprek is niet meer zichtbaar in de app maar je kunt op een later moment toch nog even terugkijken. Het is binnenkort mogelijk om een backup te maken van je WhatsApp-bestanden in Google Drive.

Wie we zijn Over ons Contacteer ons Privacy Beleid.

Email is een van de meest gebruikte methodes om bestanden tussen personen uit te wisselen. Met iets als WhatsApp wil je echter geen risico lopen.

De verwachting is dat de optie ook beschikbaar komt voor de iOS-versie van de app. Lees dan onze complete whatsapp backup op pc zetten statement hier! Nadelen: Je kunt de bestanden niet previewen voordat je deze overzet? Huawei P30 lite.

Whatsapp-gesprekken bewaren

Meer WhatsApp tips? We kan perfect voor u werken. Plaats een Opmerking 0 Opmerking.

  • Het klinkt vreemd, maar het is mogelijk om uitpakken van de back-up van je WhatsApp-account zodat u de berichten op uw PC lezen kunt.
  • Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven?
  • Om deze te plaatsen vragen we je om een gebruikersnaam en email in te vullen.
  • Nu, u kunt de opties voor het exporteren, herstellen, of de berichten af te drukken.

Laatste grondige herziening van de Phonerescue in Ja Nee. Wel kun je een reservekopie van je hele WhatsApp-geschiedenis bewaren in iCloud. Xiaomi Mi 9 Met abonnement los toestel. WhatsApp vraagt whatsapp backup op pc zetten of je de backup uit Google Drive wil installeren. Reparatie Android-apparaten. Audio Mp3-spelers Apple iPods Navigatiesystemen Vergelijk navigatiesystemen Vergelijk motornavigatiesystemen Vergelijk campernavigatiesystemen Compactcamera's Vergelijk compactcamera's.

Nieuwste producten

Xiaomi Mi A2 Lite Met abonnement los toestel. Je kunt weliswaar meerdere berichten tegelijkertijd doorsturen of verwijderen, maar je kan bestanden slechts een voor een downloaden.

Als je een back-up wilt maken via een mobiel netwerk, controleer dan of je voldoende mobiele data hebt voor zowel Google Play Services als WhatsApp.

Laat een antwoord achter. Verander het nummer van de crypt-extensie niet. Dit is ook de directory die je zelf moet gebruiken?

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com